Wees er snel bij!

Tarwe naturel

€ 5,00
Wees er snel bij!
Wees er snel bij!

Tarwe naturel

€ 5,00

Onze Tarwe naturel heeft prachtige volle pluimen en is direct na onze eigen oogst gedroogd. Tarwe geeft onze droogboeketten een mooie en natuurlijke uitstraling en staat los in een vaas ook prachtig.

Gedroogde bos Phalaris, oftewel gedroogd kanariegras. Met zorg geteeld, gedroogd en geoogst zodat jij jouw huis kunt op vrolijken met een prachtige bos naturel droogbloemen. Phalaris wordt ook veel toegevoegd in een droogbloemen boeket.

Avena naturel

€ 5,00

Avena naturel

€ 5,00

Gedroogde haver, ook wel Avena genoemd. Met zorg geteeld, gedroogd en geoogst zodat je jouw huis kunt op vrolijken met een prachtige bos haver naturel droogbloemen.

Je hoeft ze alleen nog maar in een mooie vaas op je dressoir, het kastje in de hal of in je slaapkamer neer te zetten. Ook leuk als bos hangend aan een rek. 

Setaria 'naturel' is een prachtige, volle soort die in nagenoeg élk droogboeket verwerkt wordt. Dit soort heeft grote, lange pluimen en valt prachtig in een boeket of los in een vaas.

De gedroogde Papaver is een van onze favorieten! 

Papaver wordt ook wel klaproos genoemd. Papaver naturel is een mooie, natuurlijke droogbloemensoort en uitermate geschikt als opvulling. Verwerk het in een mooie bos droogbloemen of zet het los in een vaasje. 

Gedroogde Amaranthus in de kleur groen. De gedroogde groene Amaranthus staat ook bekend onder de naam Amarant, deze kleur is volledig naturel. Zet de gedroogde groene Amaranthus in een mooie vaas of gebruik ze met andere soorten droogbloemen.

Lonas

€ 5,25

Lonas

€ 5,25

De bloemen van de gedroogde Lonas zijn als het ware allemaal gele kleine kopjes die samen een mooi geheel vormen. Gedroogde Lonas is een mooie basis voor bijvoorbeeld jouw zelf gemaakte droogbloemen boeket.

Gerst naturel

€ 5,00

Gerst naturel

€ 5,00

Onze Gerst, ook wel hordeum genoemd, heeft prachtige volle pluimen en is direct na de oogst gedroogd. Gerst geeft droogboeketten een mooie natuurlijke en stoere look.

Nigella orientalis naturel droogbloemen koopt u eenvoudig bij ons online. 

Deze mooie Nigella orientalis hebben hoge meeldraden en zaaddozen, dit is een opvallende soort droogbloem waarbij de zaaddozen als droogbloemen dienen. 

Deze nigella orientalis is 100% natuurlijk. 

Wees er snel bij!

Carthamus Naturel

€ 6,50
Wees er snel bij!
Wees er snel bij!

Carthamus Naturel

€ 6,50

Carthamus naturel zijn grove soorten droogbloemen met een mooie oranje en groene kop. 

Deze soort is een stevige bloem die je mooi kunt gebruiken in een boeket of los in een vaas. 

Lagurus wordt ook wel Ovatus (hazenstaart) genoemd. 

Lagurus is een leuke soort droogbloem om te combineren te combineren met andere soorten droogbloemen of kleuren, staat mooi in een droogbloemen boeket of los in een vaas. 

Vlas naturel

€ 6,00

Vlas naturel

€ 6,00

Een mooie bos vlas die veel gebruikt wordt in een droogbloemen boeket. U kunt het voor allerlei doeleinden gebruiken zoals bijvoorbeeld een leuke bos vlas in een vaas bij u op kantoor. 

Uitverkocht

Nigella naturel

€ 6,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Nigella naturel

€ 6,50

Nigella naturel is een mooi soort droogbloem met een vol uiterlijk. Dit soort beschrikt over heldere kleuren en is onwijs gaaf om te combineren met een ander mooi soort droogbloem.

Uitverkocht

Helichrysum Geel

€ 8,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Helichrysum Geel

€ 8,00

Gedroogde helichrysum is ook wel bekend als 'strobloem'. Deze helichrysum zorgt voor een warm en zonnig gevoel in huis. 

Een mooie donkerblauwe kleur bos lavendel waar u niet één dag, maar járen lang plezier van kunt hebben!