Wees er snel bij!

Tarwe naturel

€ 5,00
Wees er snel bij!
Wees er snel bij!

Tarwe naturel

€ 5,00

Onze Tarwe naturel heeft prachtige volle pluimen en is direct na onze eigen oogst gedroogd. Tarwe geeft onze droogboeketten een mooie en natuurlijke uitstraling en staat los in een vaas ook prachtig.

Gedroogde bos Phalaris, oftewel gedroogd kanariegras. Met zorg geteeld, gedroogd en geoogst zodat jij jouw huis kunt op vrolijken met een prachtige bos naturel droogbloemen. Phalaris wordt ook veel toegevoegd in een droogbloemen boeket.

Avena naturel

€ 5,00

Avena naturel

€ 5,00

Gedroogde haver, ook wel Avena genoemd. Met zorg geteeld, gedroogd en geoogst zodat je jouw huis kunt op vrolijken met een prachtige bos haver naturel droogbloemen.

Je hoeft ze alleen nog maar in een mooie vaas op je dressoir, het kastje in de hal of in je slaapkamer neer te zetten. Ook leuk als bos hangend aan een rek. 

Setaria 'naturel' is een prachtige, volle soort die in nagenoeg élk droogboeket verwerkt wordt. Dit soort heeft grote, lange pluimen en valt prachtig in een boeket of los in een vaas.

De gedroogde Papaver is een van onze favorieten! 

Papaver wordt ook wel klaproos genoemd. Papaver naturel is een mooie, natuurlijke droogbloemensoort en uitermate geschikt als opvulling. Verwerk het in een mooie bos droogbloemen of zet het los in een vaasje. 

NIEUW

Amaranthus ‘rood’

€ 5,00
NIEUW
NIEUW

Amaranthus ‘rood’

€ 5,00

Gedroogde amaranthus in de kleur rood. Deze gedroogde amaranthus staat ook wel bekend onder de naam 'Amarant'. Deze kleur is volledig naturel en dus niet geverfd. 

Gedroogde Amaranthus in de kleur groen. De gedroogde groene Amaranthus staat ook bekend onder de naam Amarant, deze kleur is volledig naturel. Zet de gedroogde groene Amaranthus in een mooie vaas of gebruik ze met andere soorten droogbloemen.

Lonas

€ 5,25

Lonas

€ 5,25

De bloemen van de gedroogde Lonas zijn als het ware allemaal gele kleine kopjes die samen een mooi geheel vormen. Gedroogde Lonas is een mooie basis voor bijvoorbeeld jouw zelf gemaakte droogbloemen boeket.

NIEUW

Delphinium ‘wit’

€ 8,75
NIEUW
NIEUW

Delphinium ‘wit’

€ 8,75

Delphinium 'wit' is een prachtige droogbloemen soort en wordt ook wel ridderspoor genoemd. Delphinium is een wit achtige droogbloemsoort en beschikt over kleine witte droogbloemen.

Dit kan erg mooi bij u interieur staan in een vaas of als opvulling in een boeket. 

NIEUW

Delphinium 'donker blauw' is een prachtig droogbloemen soort en staat ook wel bekend als riddersporen. Delphinium donker blauw is volledig naturel en bestaat uit donker blauwe bloemetjes. Deze bloemsoort vrolijkt u huis helemaal op! 

Gerst naturel

€ 5,00

Gerst naturel

€ 5,00

Onze Gerst, ook wel hordeum genoemd, heeft prachtige volle pluimen en is direct na de oogst gedroogd. Gerst geeft droogboeketten een mooie natuurlijke en stoere look.

Nigella orientalis naturel droogbloemen koopt u eenvoudig bij ons online. 

Deze mooie Nigella orientalis hebben hoge meeldraden en zaaddozen, dit is een opvallende soort droogbloem waarbij de zaaddozen als droogbloemen dienen. 

Deze nigella orientalis is 100% natuurlijk. 

Carthamus naturel zijn grove soorten droogbloemen met een mooie oranje en groene kop. 

Deze soort is een stevige bloem die je mooi kunt gebruiken in een boeket of los in een vaas. 

NIEUW

Polypogon

€ 6,50
NIEUW
NIEUW

Polypogon

€ 6,50

Zacht behaarde droogbloemen. Polypogon wordt ook wel als 'baardgras' genoemd. 

Uitverkocht

Lagurus naturel

€ 7,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Lagurus naturel

€ 7,00

Lagurus wordt ook wel Ovatus (hazenstaart) genoemd. 

Lagurus is een leuke soort droogbloem om te combineren te combineren met andere soorten droogbloemen of kleuren, staat mooi in een droogbloemen boeket of los in een vaas. 

Vlas naturel

€ 6,00

Vlas naturel

€ 6,00

Een mooie bos vlas die veel gebruikt wordt in een droogbloemen boeket. U kunt het voor allerlei doeleinden gebruiken zoals bijvoorbeeld een leuke bos vlas in een vaas bij u op kantoor. 

Nigella 'black pod' is een mooi soort droogbloem met een vol uiterlijk. Dit soort beschrikt over heldere kleuren en is onwijs gaaf om te combineren met een ander mooi soort droogbloem.

NIEUW

Nigella naturel

€ 6,50
NIEUW
NIEUW

Nigella naturel

€ 6,50

Nigella naturel worden ook wel 'juffertjes' genoemd. Deze nigella naturel heeft mooie bordeaux rood gekleurde strepen over de nigella bollen. 

Gedroogde helichrysum is ook wel bekend als 'strobloem'. Deze helichrysum zorgt voor een warm en zonnig gevoel in huis. 

NIEUW

Onze gedroogde helichrysum is ook wel bekend  als 'strobloem'. Helichrysum zorgt voor een warm en fijn gevoel in huis. Droogbloemenboeket heeft helichrysum in meerdere kleuren. 

NIEUW

Helichrysum ‘wit’

€ 8,00
NIEUW
NIEUW

Helichrysum ‘wit’

€ 8,00

Gedroogde helichrysum oftewel strobloem, is onmisbaar in het droogbloemen assortiment bij droogbloemenboeket. Helichrysum wit kun je leuk combineren met veel andere soorten en kleuren droogbloemen.

NIEUW

Gedroogde donker roze helichrysum koop je bij droogbloemenboeket. U kunt een bosje helichrysum leuk in een vaasje stoppen of combineren in een droogbloemen boeket. 

NIEUW

Helichrysum ‘rood’

€ 8,00
NIEUW
NIEUW

Helichrysum ‘rood’

€ 8,00

Helichrysum is een van de meest verkochte droogbloemen die wij onder andere verkopen. Helichrysum is bij droogbloemenboeket verkrijgbaar in meerdere kleuren. 

NIEUW

Prachtige gedroogde helichrysum (strobloem) in de kleur oranje. 

Een mooie donkerblauwe kleur bos lavendel waar u niet één dag, maar járen lang plezier van kunt hebben! 

NIEUW

Rhodante ‘wit’

€ 6,00
NIEUW
NIEUW

Rhodante ‘wit’

€ 6,00

Mooie gedroogde witte rhodante, met een geel kopje erin. 

NIEUW

Rhodante ‘roze’

€ 6,00
NIEUW
NIEUW

Rhodante ‘roze’

€ 6,00

Onze gedroogde Rhodante is een prachtig natuurproduct en geweldig als decoratie in huis. De roze bloemetjes zorgen voor een vrolijke kleur. 

NIEUW

Acroclinium mix

€ 6,50
NIEUW
NIEUW

Acroclinium mix

€ 6,50

Gedroogde acroclinium gemengd is een mix van roze en witte droogbloemen. Het kopje van de gedroogde acroclinium heeft een gele rand.